New Step by Step Map For schoorsteenveger

Wiki Article

Vuur blussen fulfilled zand of zout: zorg er altijd voor dat je een emmer zand hebt om in excess of een vuur te gooien als je wil blussen.

Omdat wij het belang van onze klanten erkennen, hebben wij recentelijk onze abilities uitgebreid naar dak onderhoud en andere reinigingswerkzaamheden. Waar u ook tegen problemen op uw dak aanloopt, kunt u bij erkend Schoorsteenveegbedrijf De Spil terecht. Vertrouw ons uw zorgen toe en wij zullen deze satisfied dezelfde passie behandelen als al onze voorgaande klanten!

Het is aangeraden om jaarlijks je schoorsteen te laten vegen om optimaal te kunnen genieten van een veilige en goed werkende verwarmingsinstallatie.

Dan kan je Make contact with opnemen met een schoorsteenveger. Gaat het om een schoorsteen die aangesloten is op je cv-ketel? Dan moet je bij een erkende technicus zijn die tegelijk ook je cv-ketel onderhoudt.

Een schoorsteen vegen kan je eventueel zelf doen, maar voor de beste resultaten schakel je altijd een vakman in. Vergelijk free of charge en vrijblijvend voorstellen van erkende vakmensen actief in jouw buurt satisfied onze offerteservice.

Naast het regelmatig schoonvegen van rookkanalen is er nog meer dat je kan doen om je schoorsteen te onderhouden. Een aantal voorbeelden op een rijtje:

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the greatest YouTube expertise and our most recent attributes. Find out more

We informeren u ruim van tevoren for every mail of submit wanneer de schoorsteenveger komt vegen. U kunt hiervoor voorkeursdagen aangeven. Natuurlijk mag u ons altijd bellen om gezamenlijk een afspraak in te plannen. Heeft u een vraag of wilt u advies?

Reinigingsblok: een reinigingsblok hoef je enkel in je haard te leggen en aan te steken. Bij de verbranding komen er dan stoffen vrij die de roetlaag in het rookkanaal losmaken. Het is een eenvoudige manier om je schoorsteen te reinigen, maar de effectiviteit is nog niet helemaal zeker.

Loodslabben vervangen (€ one hundred à one hundred twenty for each meter): vertoont de strook lood rond de buitenkant van je schoorsteen scheurtjes? Dan is er een verhoogd risico op een lekkende schoorsteen. Om dit te vermijden kan je ofwel loodstickers ofwel nieuwe loodslabben laten plaatsen.

Niemand website zit te wachten op een levensgevaarlijke schoorsteenbrand. Tijdens deze model kunnen rookgassen en vlammen zich binnen in de woning verspreiden. Voordat je het weet gaat je interieur of erger: de woning in vlammen op.

Kies voor een schoorsteenveger in de buurt: doorway een schoorsteenveger in te schakelen in de regio waar je woont, bespaar je al snel tot enkele tientallen euro’s op de voorrijkosten.

Veilig: slechte verbranding als gevolg van een vuile of verstopte schoorsteen kan leiden tot CO-vergiftiging, een levensbedreigende situatie.

"Was op zoek naar een partij voor zonnepanelen, dus vulde het formulier in. Na een paar dagen zaten we al in het traject fulfilled 1 van de voorgestelde bedrijven. Erg tevreden!"

Report this wiki page